Bestellen & Betalen

Verzenden binnen België en Nederland

Nadat de betaling van uw bestelling bij ons is verwerkt zullen wij direct over gaan tot verzending. Wij streven ernaar om de artikelen binnen 3 werkdagen naar u te verzenden. Zodra de verzending bij Post NL is aangeboden ontvangt u een e-mailbericht zodat u weet wanneer u het pakket in huis kan verwachten.

Verzenden buiten België en Nederland

Zodra de betaling van uw artikelen bij ons is verwerkt zullen wij uw bestelling gaan verzending. Er wordt naar gestreefd om het pakket binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. De verzendkosten voor de landen die in EUR 1 zone vallen bedragen €9,95. Tot deze zone behoren: Denemarken (excl. Faeröer en Groenland), Duitsland, Frankrijk, Italië (excl. San Marion en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden) en Zweden.

Voor vragen of opmerkingen over de verzending kunt u contact opnemen met onze klantenservice viainfo@vanbommelschoenen.be.

Betalen 

U kunt uw bestelling betalen met MisterCash, PayPal, Credit card of Afterpay.  

Afterpay

Afterpay voert voor www.vanbommelschoenen.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer eer een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Afterpay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay

Reserveren

Het is mogelijk om via onze website schoenen te reserveren die u op een later tijdstip, met een maximum aantal van 3 paar, tot maximaal 5 dagen later, in één van onze winkels in Breda, kunt komen passen. Hiervoor kiest u de gewenste schoen en kiest u de optie ‘nu reserveren’, hier kunt u uw gegevens achter. Als u langskomt bij van Bommel staat uw reservering klaar en geeft ons verkoopteam graag advies.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.