De leukste herenschoenen voor de herfst!

De leukste herenschoenen voor de herfst!

Inspiratie voor herfstproof schoenen van onze topmerken

Een nieuw seizoen betekent dat het tijd is om nieuwe schoenen in te slaan. Melik, Floris van Bommel en Van Bommel zijn populaire merken die ook deze collectie zeker niet teleurstellen. In deze blog ziet u drie ideeën om uw schoenenkast weer een boost te geven zodat deze helemaal on-trend is.

Cognac sneaker

De Melik Nigel 15100B198 is een hoge sneaker in een prachtige cognac kleur. Deze mooie stappers zijn zowel casual als netjes te dragen. Draag ze bijvoorbeeld met een warme trui en jeans op een frisse herfstdag of met een blouse en pantalon op een (werk)dag. 

Mooi reliëf

Floris van Bommel veterschoenen zijn bij vele mannen zeer geliefd en dat is niet zonder reden. Floris van Bommel schoenen staan namelijk bekend om hun goede kwaliteit en fijne pasvormen. Ook de mooie afwerkingen weten elke keer weer te verbazen. De Floris van Bommel 18459/04 heeft bijvoorbeeld een erg mooie reliëf print. Combineer deze stijlvolle schoenen met een blauw of grijs pak voor een modieuze outfit die helemaal on-trend is.

Klassiek zwart

Van Bommel is een klassiek en vertrouwd merk waar mensen al jarenlang fan van zijn. Met hun geweldige recept dat bestaat uit tijdloze designs en uitmuntend comfort slagen zij elke collectie weer. De Van Bommel 16425/02 is een zwarte veterschoen die past bij al uw outfits waardoor deze super veelzijdig is. Elke man zou daarom minstens één zwarte veterschoen in hun collectie moeten hebben, niet waar?

  

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.