Multicolor sneakers voor heren

Multicolor sneakers voor heren

Verschillende kleuren en patronen, deze sneakers zijn een feest voor het oog

Multicolor sneakers zijn verrassend, veelzijdig en uniek. De verschillende kleuren of materialen maken een simpele outfit in één handomdraai bijzonder.

Vintage sneaker

De Blackstone WG 85 is bijvoorbeeld uitgevoerd in wit en zwart leer, grijs suède en geel nubuck. Daarnaast heeft deze sneaker een vintage look, wat betekent dat de schoenen er een beetje gedragen uitzien op de zool. Bent u ook allergisch voor die hagelwitte zolen? Dan is dit de trend voor u. Deze casual sneakers staan leuk bij sportieve outfits. Combineer bijvoorbeeld samen met een short en t-shirt. Voeg een pet toe en u bent klaar om de deur uit te gaan. 

Hoge tennissneaker 

Floris van Bommel brengt deze twee hoge sneakers uit in hun nieuwe collectie. Ook deze sneakers bevatten een combinatie van leer en suède. Floris van Bommel noemt dit de tennissneaker 2.0. De grove rubberen zool zorgt voor constrast. Gaat u voor de 20371/01 in het zwart/wit of de 20371/00 in het wit/grijs? 

Casual én gekleed

De grijze Nubikk Roque Road Wave sneaker is uitgevoerd in zowel licht als donkergrijs nubuck in combinatie met wit leer. Deze sneaker is super veelzijdig. Overdag op kantoor kunt u deze dragen met een pantalon en blouse. In uw vrije tijd is deze sneaker ook erg leuk met een casual jeans. Daarnaast zijn Nubikk schoenen ook erg comfortabel waardoor u er de hele dag op kan lopen zonder enige ongemakken te ervaren.

  

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.