Ontmoet Toms!

Ontmoet Toms!

Maak kennis met Toms en het One for One concept

De oprichter van Toms bezocht in 2006 een dorp in Argentinië. Hier merkte hij op dat veel kinderen geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om die kinderen een handje te helpen richtte hij, toen hij weer in Nederland was, Toms op. Waarom schoenen? Ten eerste bied het bescherming tegen infecties die beginnen aan de onderkant van de voeten. Daarnaast bieden schoenen een betere toegang tot onderwijs. In veel gevallen moeten kinderen schoenen hebben die voldoen aan specifieke kledingvoorschriften als ze naar school willen. Ten slotte vergroot een mooi paar passende en weerbestendige schoenen het gevoel van welzijn en eigenwaarde bij kinderen. Voor elk paar schoenen die bij Toms gekocht wordt, schenkt Toms een paar schoenen aan een kind in nood. Dat is het Toms One for One concept.

 

Bij Toms is er genoeg keuze als u op zoek bent naar een vrolijke espadrille. De Toms Pismo 10015594 Grey is een blauwgrijze suède espadrille met een gebreid neusje. Super leuk te combineren met een t-shirt en shorts. Ook met een jurkje zijn espadrilles erg tof. De Toms Alpargata 10015468 Natural is een schoen met witte reliëf print. Op de wreef heeft de espadrille een elastiek inzet. Een platform espadrille is altijd een goed idee. Deze schoenen maken uw outfit helemaal af en ze zijn daarnaast super comfortabel. De Toms Palma 10015093 Black is een espadrille van zwart suède met een gevlochten rand rondom de zool. Met deze espadrilles bent u zeker klaar voor het mooie weer. Alleen nog een mooi t-shirt en zomerse rok en uw outfit is compleet.

 

Toms heeft ook espadrilles voor heren. Zoals de Toms Deconstructed 1015035 Grey. Dit is een lichtgrijs model dat mooi combineert met een lichtgekleurde of blauwe jeans. Een mooie blouse erbij en uw casual outfit is af. Deze schoenen zijn er ook in het zwart. Voor vrouwen is er ook de Toms Sicily 100151120 Pink sandaal. Als u niet houdt van espadrilles, dan is dit sandaaltje misschien de uitkomst voor u.

Gerelateerde producten
Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.