Hassia Dames ballerina's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hassia dames ballerinas

Het Duitse merk Hassia komt voort uit de schoenfabriek Wallerstein & Liebmann uit 1884. De fabriek stond bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige schoenen. Vanaf 1949 specialiseerde Hassia zich in de productie van damesschoenen met als motto “Meesterwerk in kwaliteit en pasvorm.” Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de pasvorm en het draagcomfort van de schoenen. De zool van de schoenen moet ervoor zorgen dat er de hele dag ontspannend op gelopen kan worden. Dat comfort niet ten koste hoeft te gaan van design bewijst het merk met de schitterende collecties die worden geïnspireerd door de trends uit de grote Europese mode steden. Hassia dames ballerinas kunt u online kopen bij Van Bommel Schoenen. 

Hassia dames ballerina met uitneembare zool

Hassia staat bekend om de uitstekende pasvorm. De Hassia schoenen hebben verschillende breedtematen waardoor er voor elke voet een passende schoen te vinden is. Hebt u een eigen steunzool dan kunt u die ook gebruiken in combinatie met de Hassia ballerina. Alle Hassia schoenen beschikken namelijk over een uitneembaar voetbed waardoor u die kunt vervangen met uw eigen steunzool. Bekijk snel ons aanbod van prachtige en kwalitatief hoogwaardige Hassia dames ballerinas in onze webshop. U vindt daar naast het Hassia assortiment ook andere kwaliteitsmerken waaronder uiteraard Van Bommel waar de website zijn naam aan ontleend.

Hassia dames ballerina online kopen

Uw Hassia dames ballerina bestelt u eenvoudig via de officiële Van Bommel Schoenen website. Hassia staat bekend om de uitstekende pasvorm en u kunt de schoenen altijd even bij ons komen passen. In onze dameswinkel in Breda staat ons team 7 dagen per week voor u klaar. 

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.