Kennel en Schmenger dames ballerina's

Ballerina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Kennel & Schmenger 51.10660.437
  -50%
  Kennel & Schmenger 51.10660.437
  € 189,95 € 94,98
 2. Kennel & Schmenger 51.10660.487
  -50%
  Kennel & Schmenger 51.10660.487
  € 189,95 € 94,98
Ballerina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kennel & Schmenger dames ballerinas

Kennel & Schmenger werd door Fritz Kennel opgericht in 1918 toen het nog ZUKUNFT Schuhfabrik heette. In 1950 kreeg het zijn huidige naam. Het bedrijf heeft een traditie waarbij het handwerk combineert met een design die is gebaseerd op de tijdsgeest. Het merk bevindt zich in het hogere segment en de schoenen zijn ontworpen op basis van een casual en esthetische grondslag. De fabrikant gebruikt handwerk om van elke schoen iets speciaals te maken. Niet alleen het handwerk en de kwaliteit zijn belangrijk bij dit merk. Het gaat tevens om de perfecte authentieke look die aansluit op de huidige tijd. Via concept stores experimenteert het merk met nieuwe ontwerpen om die aansluiting te vinden. Via de Authorised Van Bommel Shop op vanbommelschoenen kunt u ook terecht voor uw schoenen van dit merk zoals de Kennel & Schmenger dames ballerina.

Kennel & Schmenger dames ballerina

Ballerina’s worden al lang niet meer enkel gedragen tijdens balletles. De ballerina is uitgegroeid tot een veelzijdige schoen die voor verschillende gelegenheden kan worden gebruikt. Juist nu is de ballerina ook weer in trek en zien we hippe designs voor deze all-round schoen. Voor een modieus paar ballerina’s bezoekt u natuurlijk de vanbommelschoenen webshop. Hier vindt u schitterende ballerina’s van verschillende merken waaronder de Kennel & Schmenger dames ballerinas. De Kennel & Schmenger dames ballerinas kunt u online kopen via onze webshop zodat u ze vaak de volgende dag al in huis heeft.

Kennel & Schmenger dames ballerinas online kopen

Kennel & Schmenger is een van de kwaliteitsmerken die wij in ons assortiment voeren. Alle merken zijn geselecteerd op basis van hun uitzonderlijke kwaliteit en schitterende designs. U kunt de Kennel & Schmenger schoenen eenvoudig vanuit onze webshop bestellen. Bestellingen boven de 50 euro zijn gratis en retourneren binnen 14 werkdagen is kosteloos. U loopt daarom geen risico. Het is ook mogelijk om onze schoenen eerst te passen. Dat kan via de Van Bommel winkels in Breda. Via de webshop kunt u een paar reserveren voor een passessie.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.