Blundstone schoenen

Blundstone
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Blundstone 1448 Black
  Blundstone 1448 Black
  € 189,95
 2. Blundstone 150 Classic Anniversary
  -20%
  Blundstone 150 Classic Anniversary
  € 189,95 € 132,95
 3. Blundstone 550 Walnut
  Blundstone 550 Walnut
  € 185,00
 4. Blundstone 1615 Dark Olive
  Blundstone 1615 Dark Olive
  € 165,00
 5. Blundstone 500 Stout Brown
  Blundstone 500 Stout Brown
  € 175,00
 6. Blundstone 500 Stout Brown
  Blundstone 500 Stout Brown
  € 175,00
Blundstone
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Blundstone schoenen

Het Australische merk Blundstone staat bekend om haar uitstekende draagcomfort en gaat heel de wereld over. De Blundstone laarzen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. Blundstone zorgt voor een productie van de beste kwaliteit schoenen die u dagelijks een fanastisch draagcomfort bieden. Dit draagcomfort is te danken aan Blundstone’s Shock Protection System. Dit systeem is door Bundstone zelf ontwikkeld en heeft direct een positief effect op de vermoeidheid bij staan en klachten in de onderrug, benen en voeten. De schokken naar de benen tijdens het lopen worden beter opgevangen door het Shock Protection Systeem. De schokken die je lichaam moet opvangen tijdens het stappen worden met minstens 33 % verminderd. Door het dragen van een Blundstone schoen met een goede schokdemping kun je klachten voorkomen. Vooral als je een beroep hebt waarbij je veel staat of loopt is het van belang dat je schoenen draagt met een goede demping.

Maatschappelijk verantwoord lopen met Blundstone

Naast een fantastisch draagcomfort en een uitstekende kwaliteit staat bij Blundstone ook maatschapelijk verantwoord ondernemen hoog in het vandaal. Blundstone wil mee dragen een positieve ontwikkeling van onze wereld en doet dit door zoveel mogelijk gebruik te maken van recyclebare materialen in zowel de productie als de verpakkingen. Daarnaast verzekert het merk Blundstone zich ervan dat de schoenen van zijn leveranciers in het buitenland op een menswaardige manier worden vervaardigd. De buitenzool van de schoenen is olie/zuur, organische vet, en hittebestendig tot 140 graden celcius.

Blundstone schoenen online bestellen

De collectie van Blundstone bestaat voornamelijk uit stoere Chelsea boots is verschillende kleuren en leersoorten. De Chelsea boots van Blundstone kunt u zo herkenenn aan de twee labels die elke boot aan de bovenkant heeft, hiermee kunt u de boots gemakkelijk aantrekken. Chelsea boots zijn de trend van dit najaar en niet meer weg te denken uit het straatbeeld.Bekijk de gehele Blundstone collectie voor zowel dames als heren online bij Van Bommel Schoenen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.