Fitflop slippers

Slipper
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Fitflop Tm I88/194 White
  Fitflop Tm I88/194 White
  € 69,95
 2. Fitflop Tm Lottie T61/011 Silver
  Fitflop Tm Lottie T61/011 Silver
  € 79,95
 3. Fitflop Tm Lottie T61/678 Red
  Fitflop Tm Lottie T61/678 Red
  € 79,95
 4. Fitflop Tm Twiss R48/001 Black
  Fitflop Tm Twiss R48/001 Black
  € 119,95
 5. Fitflop Tm Lottie T81/001 Black
  Fitflop Tm Lottie T81/001 Black
  € 89,95
 6. Fitflop Tm Conga T14/001 Black
  Fitflop Tm Conga T14/001 Black
  € 99,95
 7. Fitflop Tm Lulu leather I88/001 Black
  Fitflop Tm Lulu leather I88/001 Black
  € 69,95
Slipper
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fitflop TM slippers

Het Amerikaanse merk Fitflop tm staat bekend om haar slippers en schoenen met een speciaal voetbed dat door Fitflop tm zelf is ontwikkeld. De Microwobbleboard tm zool bestaat al vanaf de eerste sandaal die Fitflop tm ontwierp. Deze speciale zool is ontwikkeld door twee Britse professors en zorgt voor een buitengewoon gevoel van comfort. Niet alleen bevat de zool een betere demping zodat de schokken tijdens het lopen beter worden opgevangen maar ook wordt de druk op de onderkant van de voet verminderd. Dit is mogelijk doordat de druk beter wordt verdeeld over het gehele voetbed en niet alleen op de voorkant en onder de hiel van de voet. De Fitflop tm slippers zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten zodat de slipper goed aansluit op de voet. De ontwikkeling van het ultieme comfort is nooit klaar, aan de hand van de nieuwst technologieën en technieken blijven onderzoekers bezig om het voetbed steeds weer te verbeteren. De missie van Fitflop tm is dan ook om ‘werelds meest comfortabele schoenen te creëren.

Fitflop TM slippers voor heren en dames

De Fitflop tm slippers zijn verkrijgbaar voor zowel heren als dames. De Fitflop tm slippers komen elk seizoen weer terug in verschillende uitvoeringen. Van neutrale suède slippers tot metallic slippers met mooie versieringen. Zo is er deze zomer de Cha Cha Fitflop tm slipper, deze slipper is verkrijgbaar in verschillende metallic kleuren en is afgewerkt met kraaltjes aan de bovenzijde. Voor vrouwen die de een teenslipper niet prettig vinden om te dragen zijn er ook slippers zonder teenstuk. In het winterseizoen is de Fitflop tm collectie uitgebreid met laarzen en schoenen. Deze laarzen zijn voorzien van een heerlijke thermo laag zodat u geen koude voeten heeft in de laarzen.

Fitflop TM slippers online bestellen

Probeer zelf eens een paar sandalen of schoenen van Fitflop tm en ervaar het geweldige comfort. Fitflop tm slippers bekijken bestel je online bij Van Bommel Schoenen. De verzending en het eventueel retour zenden van Fitflop tm slippers is kosteloos.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.