Floris van Bommel bordeaux

Bordeaux
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Floris Van Bommel 16479/08
  -30%
  Floris van Bommel 16479/08
  € 219,95 € 153,95
 2. Floris Van Bommel 85624/06
  -50%
  Floris van Bommel 85624/06
  € 249,95 € 124,95
Bordeaux
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De mooiste bordeaux Floris van Bommel schoenen

Floris van Bommel is een Nederlands schoenenmerk waar al vele jaren de mooiste schoenen worden gemaakt. We raden u dan ook aan om eens bij vanbommelschoenen.nl te komen kijken als u echte kwaliteit in huis wilt halen. Wij verkopen schoenen die zijn gemaakt op een kwalitatieve manier waar veel schoenenmerken geen gebruik meer van maken. Floris van Bommel is dan ook een schoenenmerk dat al bestaat sinds 1734 en waar nu alweer de negende generatie Van Bommels aan het roer staat. Dit zijn mensen die weten hoe mooie schoenen gemaakt moeten worden. De schoenen van Van Bommel zijn in meerdere kleuren te verkrijgen, waaronder ook de kleur bordeaux.

Floris van Bommel in bordeaux

Wilt u bordeaux Floris van Bommel schoenen kopen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We hebben bij Floris van Bommel namelijk een groot aantal verschillende modellen van dit merk bij elkaar staan. Zwarte, blauwe, bruine of beige schoenen van deze schoenenmaker, maar ook Floris van Bommel in bordeaux. Dit is een prachtige kleur, die mooi past bij de modellen die dit merk voor u heeft klaarstaan. Wij verkopen deze modellen vol trots en raden u aan om eens een kijkje bij ons in de webshop te komen nemen om hier de perfecte schoen voor uw stijl te kiezen.

Meer weten over Floris van Bommel bordeaux schoenen?

Voor die mooie bordeaux Floris van Bommel schoenen neemt u gewoon even een kijkje op vanbommelschoenen.nl. We verkopen naast Floris van Bommel schoenen in bordeaux rood ook nog een groot aantal andere topmerken. We hebben louter schoenen in het assortiment die zich kunnen meten met de kwaliteit die Van Bommel in huis heeft. U kunt deze Floris van Bommel bordeaux rode schoenen ook een keer komen passen in een van onze filialen. Hier staan we voor u klaar om u te helpen met de keuze voor het perfect bij u passende paar schoenen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.