Gabor laarzen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gabor laarzen met uitstekend draagcomfort

Gabor staat al meer dan 60 jaar bekend om haar modieuze damesschoenen collecties met een uitstekend draagcomfort. Al die jaren is er kennis en ervaring op gedaan wat ondertussen is door gegeven naar de twee de generatie in het familiebedrijf. De Gabor kwaliteit ontstaat door de vak kennis en ervaring van de familie in combinatie met een keuze voor de alleen beste soepelste leder soorten en de beste materialen. De Gabor laarzen hebben een speciaal ontwikkeld voetbed dat extra demping biedt en daardoor de schokken beter opvangt tijdens het lopen. Daarnaast heeft de Gabor laars een flexibele zool zodat de afwikkeling van de voet gemakkelijk verloopt. Om het voetbed af te maken zijn er extra stiksels aangebracht op die plaatsen in het voetbed waar het meeste lichaamsgewicht op staat, dit draagt bij aan die uitstekende schokdemping.

Gabor laarzen met verschillende schachten 

De Gabor laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende schacht wijdtes zodat vrouwen met verschillende groottes van kuiten de laarzen aan kunnen. Niet alleen de schacht wijdtes zijn er in meerdere maten , ook de breedtes variëren in maat. Een Gabor laars kunt u uitstekend combineren met zowel een broek als met een rok. Er zijn laarzen met een elegante hoge hak maar ook met een platte zool, zo is er voor elke outfit een geschikt Gabor laars. De uitgebreide Gabor collectie bestaat naast laarzen ook uit sneakers, loafers, enkellaarzen, ballerina´s, pumps, slippers en sandalen.

Gabor laarzen voor kleine en grote voeten

De maat serie bij Gabor begint al vanaf maat 35 en loopt tot maat 43, zo kunnen vrouwen met een kleinere of grotere voet ook het draagcomfort van Gabor ervaren. Gabor laarzen besteld u online bij Van Bommel Schoenen. De verzending van de laarzen is kosteloos en mochten de laarzen niet naar u zin zijn kunt u deze binnen 14 dagen kosteloos retour zenden. 

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.