Harris schoenen

Harris
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Harris 724 moro
  Harris 724 moro
  € 419,95
 2. Harris Gavia moro
  Harris Gavia moro
  € 375,00
 3. Harris 0780 blu
  Harris 0780 blu
  € 359,95
 4. Harris Snake blu
  Harris Snake blu
  € 359,95
 5. Harris 0843 marrone
  Harris 0843 marrone
  € 359,95
 6. Harris 0878 9559 verde
  -50%
  Harris 0878 9559 verde
  € 369,95 € 184,98
Harris
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De mooiste schoenen van Harris

Ah, schoenen van Harris, dat moet haast wel een Amerikaans of Brits merk zijn, horen we u denken. Daar heeft u het echter mis, want Harris komt geheel niet uit een land waar Engels wordt gesproken. Om precies te zijn komt dit merk namelijk uit Italië, land waar misschien wel de beste schoenenmakers van de wereld zitten. Oorspronkelijk was dit een merk dat zich op het vervaardigen van militair schoeisel richtte, maar door de jaren heen is het belang van deze doelgroep voor Harris steeds minder geworden. Heden ten dage is dit merk vooral bekend als een schoenenmerk dat onberispelijke stijl combineert met hoge kwaliteit materialen. Uiteraard is Harris ook te koop in de Van Bommel Schoenen webshop. 

Schoenen met stijl

Kijkt u maar eens rond op onze site, waar we een speciale pagina hebben met alle modellen van Harris bij elkaar. De ontwerpers van dit merk houden er van om hun klanten te verrassen. Dit doen ze niet alleen maar door de keuze voor designs voor de schoenen, maar ook door het materiaal dat voor de schoenen gebruikt wordt. Het bedrijf is er om bekend al eens schoenen te hebben geproduceerd van pythonleer, struisvogelleer en krokodillenleer. Ook de meer hedendaagse modellen van Harris blinken nog steeds uit door het grote gevoel voor stijl. In de collectie vindt u o.a. Harris sneakers en veterschoenen. De roots van dit bedrijf in het leger zijn in ieder geval allang niet meer terug te vinden in de schoenen die heden ten dage worden gemaakt!

Harris schoenen bij Van Bommel Schoenen 

In onze webwinkel vindt u schoenen van de grootste en meest bekende merken. Maar ook een minder bekend merk als Harris heeft bij ons een prominente plek. Dit komt doordat wij graag ook een kans geven aan merken die bij het grote publiek misschien iets minder bekend zijn. Een merk als Harris verdient het ook om door ons verkocht te worden, aangezien het schoenen produceert die van hoge kwaliteit zijn. De schoenen van Harris koopt u heel eenvoudig op Van Bommel Schoenen. De schoenen kunt u dan laten opsturen, maar het is ook mogelijk ze op te komen halen in een van onze fysieke filialen.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.