Retourneren

Retour zenden voor klanten in België

Mocht het door u gekochte artikel uit de webshop niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u deze binnen 14 dagen na leverdatum gratis retour zenden of retourneren in één van onze winkels in Breda. Dit gratis retourrecht binnen Nederland en België is alleen van toepassing op artikelen die gekocht zijn in onze webshop en retour worden gezonden met het bijgeleverde retourlabel. Met uitzondering van op maat gemaakte riemen.

Het retourformulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling dient volledig ingevuld bij de retourzending gevoegd te worden. Op dit formulier kunt u aan te geven of u de schoenen wenst om te ruilen of het bedrag terugbetaald wilt krijgen. Mocht u het retourformulier niet meer in uw bezit hebben dan kunt u deze onderaan deze pagina downloaden. Na ontvangst en controle van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag naar u terug storten of het gewenst paar schoenen opsturen. De producten dienen ongedragen en in originele verpakking naar ons retour adres te worden opgestuurd .

Bij uw bestelling vindt u een lab el waarmee u de schoenen gratis retour kan zenden. Vanaf het moment dat u de retour heeft aangemeld heeft u 14 dagen de tijd op uw retour terug te zenden. Na deze periode vervalt het herroepingsrecht. De kosten voor zendingen die niet met ons adreslabel retour worden gestuurd kunnen wij helaas niet vergoeden.

Om te zien waar u uw pakket kan aan leveren bij u in de buurt verwijzen wij u door naar DHL.


Retour zenden voor klanten buiten Nederland en België

Mocht het door u gekochte artikel uit de webshop niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit binnen 14 dagen naar ons retour sturen. Wij zijn echter wel genoodzaakt om de verzendkosten van de retourzending geheel voor uw rekening te laten komen.

Wij verzoeken u om het retourformulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling ingevuld bij de retourzending te voegen en daarop aan te geven of u de schoenen wenst om te ruilen of het bedrag terugbetaald wilt krijgen. Mocht u het retourformulier niet meer in hebben dan kunt u deze onderaan deze pagina downloaden. Na ontvangst en controle van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag naar u terug storten of het gewenst paar schoenen opsturen.

Er word alleen overgegaan tot retour storting of ruiling als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben, dus ongedragen, niet beschadigd of vervuild, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en voorzien van een ingevuld retourformulier. Beschadigde artikelen nemen wij enkel retour als deze als afprijsmodel kunnen worden verkocht, wij zijn echter wel genoodzaakt hiervoor een redelijke schadevergoeding in te houden.

We accepteren geen franco- of rembours verzendingen.


Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@vanbommelschoenen.be.

Wacht alstublieft heel eventjes, wij zijn het product voor U in Uw winkelmand aan het plaatsen.